Onze Services

  • Home
  • /
  • Onze Services
services-img

Constructie Schilder

Als constructieschilder werk je vooral aan het onderhoud en de bescherming van tanken, schepen of de onderdelen ervan. Soms hoef je alleen de product te schilderen maar in andere gevallen zijn bijvoorbeeld ook rotten verwijderen met een tol/ stalen borstel of het afplakken van producten. Pas als alles goed is schoongemaakt en afgeplakt worden de verflagen aangebracht. Als constructieschilder werk je in Petrochemie fabrieken of Scheepsbouw fabrieken.

services-img

Straler

De werkzaamheden van een straler bestaan voornamelijk uit het reinigen en herstellen van metaal met straalmiddelen. Specifieke werkzaamheden binnen de functie zijn het coat klaar maken van oppervlakken door het verwijderen van roestlagen en/of oude coating. En het reinigen van vervuilde oppervlakken.

services-img

Spuiter

Als spuiter breng je coatingsystemen aan op industriële constructies. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het afleveren van producten die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Je zorg ervoor dat de klus vakkundig uitgevoerd wordt.

services-img

TSA Spuiter

Als TSA spuiter breng je d.m.v. perslucht aluminium in gesmolten toestand met een metalliseerpistool tegen een voorbehandelde staalconstructie. De aluminiumlaag – van minimaal 250 micron – hardt meteen uit en vormt zo een corrosiewerende beschermlaag, die zo’n dertig tot veertig jaar zijn werk doet. Om er zeker van te zijn dat het aluminium goed hecht, wordt het te behandelen oppervlak vooraf gestraald.

Certificering en keurmerken

Metkon B.V. beschikt over verschillende certificaten en keurmerken. Dat geeft u de garantie dat u zaken doet met een uitzendbureau dat staat voor kwaliteit.
partner
partner
partner