Over ons

Welkom bij Metkon BV

Het uitzendbureau dat zoekt, bemiddeld en verbindt.

Metkon BV is een familiebedrijf die zich inzet voor het industriële onderhoud. Wij leveren onze aannemers ervaren (constructie)schilders, (TSA)spuiters, stralers en metaliseerders aan. Metkon BV is opgericht in 2011 en met onze grote kandidatenbestand zijn wij een betrouwbare partner van de grootste aannemers van Nederland.

Onze Missie:
Metkon BV wil op een professionele wijze samenwerken met haar ondernemers, werkgevers (opdrachtgevers) en kandidaten. Dit doen we op een open, integere en toekomstgerichte wijze, met als doel vraag en aanbod op het gebied van personeelsvoorziening in balans te brengen.

Onze Visie:
In al onze relaties staat de lange termijn centraal. Dat betekent eerlijk zakendoen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijke of vaste functie.

Metkon BV heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden,selecteren van vakkundig personeel in de volgende specialisaties:
  • Gritstralen
  • Metalliseren (TSA)
  • Nevelstralen
  • Constructie schilderen
  • Spuiten

Metkon zorgt voor goede arbeidsrelaties tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten. Iedere opdrachtgever is anders, iedere uitzendkracht is anders. Door onze jarenlange ervaringen weten we precies hoe wij achter moeten komen wat de behoefte is van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten zodat we een goede match kunnen maken. Wij bieden flexibiliteit voor onze opdrachtgevers en zekerheid voor onze uitzendkrachten voor een waardevolle arbeidsrelatie.

Certificering en keurmerken

Metkon B.V. beschikt over verschillende certificaten en keurmerken. Dat geeft u de garantie dat u zaken doet met een uitzendbureau dat staat voor kwaliteit.
partner
partner
partner